http://www.ribekarosseri.dk/ny_banner/banner3.jpg http://www.ribekarosseri.dk/ny_banner/banner1.jpg http://www.ribekarosseri.dk/ny_banner/banner2.jpg http://www.ribekarosseri.dk/ny_banner/banner4.jpg http://www.ribekarosseri.dk/ny_banner/banner5.jpg http://www.ribekarosseri.dk/ny_banner/banner6.jpg http://www.ribekarosseri.dk/ny_banner/banner7.jpg http://www.ribekarosseri.dk/ny_banner/banner8.jpg

Minibus

Indrettet til 19 passagerer. Stolene kan flyttes i gulvskinnerne. Stolene kan også fjernes så der bliver plads til kørestole. Alle passagerer og kørestolsbrugere har den lovpligtige 3-punkts sikkerhedssele. Bussen er monteret med udvendig bagmonteret lift.

Flex-I-Trans bus

En bus med Flex-I-Trans indretning er yderst flexibel. Det er slut med at fjerne tunge stole for at få plads til kørestole. Passagerstolene klappes blot sammen efter behov og der er bliver plads til kørestole. Det er også slut med kørestolbespændinger og sikkerhedsseler der ligger og flyder. Alle bespændinger og seler er nedfældet i gulvet. Enkelt og meget praktiskt. 

Minibus

Skinnegulv i VW Kombi. Stolene kan laves fastmonterede eller aftagelige/flytbare efter behov. Sikkerhedsselen sidder i stolen. 

Logon

Ribe Karosseri · Industrivej 3A · 6760 Ribe . Telefon +45 7542 3156 · Telefax +45 7542 3355 · Kontakt os

Stacks Image 0

© Website by grafiskfrihed.dk